blooming bedrijvengroep tekent intentieovereenkomst met eigenaren hotel nassau in Bergen aan zee

20 mei, 2022

Vandaag werd in hotel blooming te Bergen de maquette onthuld van het project ‘Nieuw Nassau Bergen’. Het duurt nog even maar medio 2024 zal het gedateerde Hotel Nassau plaatsmaken voor een nieuwbouwproject dat is ontworpen door Search Architects.

Algemeen directeur van blooming bedrijvengroep, Mike Bosman, vertelt al enthousiast te zijn over het concept sinds 4 december 2017, toen buurtbewoners een presentatie bijwoonden over de plannen.

“Toen werden we als het ware verliefd. Nu, ruim vier jaar later, voelt het als de verloving; we hebben de intentieovereenkomst met de initiatiefnemers Henk Deen en Bastiaan Smit zojuist ondertekend. De eerder gepresenteerde maquette is vandaag onthuld in de hotellobby; blooming hotel Bergen aan Zee wordt prachtig”.

IQNN Development - blooming Hotels

Vandaag is overeengekomen is dat blooming het totale complex gaat exploiteren: het hotel, de hotelappartementen en de winkels.

Partijen hebben het gezamenlijke doel het mooiste, beste en meest maatschappelijk verantwoorde strandhotel van Nederland te realiseren.