Blooming hotels

Bergen

blooming Hotels is een hospitality-onderneming met drie mooie locaties in Bergen en Bergen aan Zee. In Bergen staan blooming Hotel en blooming Landgoed Het Hof. Op het strand van Bergen aan Zee staat de strandtent blooming Beach.

De bedrijfsonderdelen versterken elkaar. Vanuit het Hotel kan je op de fiets naar blooming Beach. De kruiden en groenten voor het restaurant van blooming Hotel worden geteeld in de tuin van Landgoed Het Hof.

IQNN-Development_Blooming-Hotels

Typisch blooming

blooming Hotel Bergen heeft een bijzondere sfeer. Vanaf het moment dat je er naar binnen stapt, voel je de rust en de vriendelijkheid. Dat sluit aan bij de doelstelling en de naam blooming: een plek waar het groeien van mensen en organisaties centraal staat. Als je er bent geweest dan snap je het bijzondere gevoel van blooming. Gasten worden dan ook vanzelf ambassadeur van blooming.

IQNN-Development_Blooming-Hotels

Bergen aan Zee

blooming wordt de huurder van het nieuwe Hotel Nassau in Bergen aan Zee. Tevens gaat blooming de hotelappartementen exploiteren en de winkels huren.

IQNN Development - blooming Hotels

Plannen

blooming denkt na over de toekomst. Men wil groeien: nieuwe locaties en nieuwe concepten. IQNN adviseert blooming hiervoor. Plannen voor nieuwe locaties worden beoordeeld, er worden conceptdefinities geschreven en financiële analyses gemaakt.

blooming en IQNN inspireren elkaar.

Locatie

Bergen

Programma

Hotel

Status

In ontwikkeling