Kernwaarden

 

Ideas

Onze projecten starten met het zoeken naar een sterk concept.

Is er sprake van een goed idee waar iedereen enthousiast van wordt, waar we als team in geloven? Deze vraag is een essentieel vertrekpunt voor een succesvol project. Een idee waar je als team 100% in gelooft, haalt vrijwel altijd de eindstreep.

 

“Wij maken zelf schetsen en zoeken samen naar het optimale planconcept.”

IQNN-Development_Kernwaarden

 

Wij verdiepen ons intensief in de inhoud. Dat staat bij ons voorop. Wij doen ons huiswerk, maken zelf schetsen en zoeken samen met de architect en de gebruiker naar het optimale planconcept.

 

Quality

Vakmanschap en gedrevenheid zijn voor IQNN Development belangrijke waarden. Wij leggen de lat hoog en nemen verantwoordelijkheid van overall concept tot einddetail.

Het ontwikkelen van gebouwen is een vak waarbij meerdere technische disciplines elkaar ontmoeten. Wij zijn in staat om complexe vraagstukken inhoudelijk te coördineren en projecten binnen de planning op te leveren.

Onze projecten zijn bijzonder en van hoge kwaliteit. Ongeacht of het gaat om nieuwbouw, renovatie of restauratie. Wij zijn van alle markten thuis.

Essentieel voor een goed lopend proces is dat iedereen zijn werk met plezier doet.

 

“Het motiveren en verbinden van mensen is voor ons een belangrijke factor.”

IQNN-Development_Kernwaarden

 

De ingrediënten voor een goed lopend proces zijn wat ons betreft: inspirerende projecten, vakmatige gedrevenheid, verantwoordelijkheid nemen, een goede werkvoorbereiding, wederzijds respect en ‘lol hebben in je werk’.

Het motiveren en verbinden van mensen is voor ons een belangrijke factor. IQNN Development besteedt veel tijd aan het onderhouden van het contact met onze vaste relaties en het vinden van betrouwbare, nieuwe partners.

 

No Nonsense

IQNN Development houdt het proces simpel en streeft altijd naar het zo doelgericht mogelijk ontwikkelen van de projecten. No nonsense is het uitgangspunt.

 

“De focus ligt op het eindresultaat.”

IQNN-Development_Kernwaarden

 

Bij ons geen overdaad aan memo’s, vergaderingen en verslagen. Wij weten wat er nodig is om een complex project te managen maar blijven opletten dat het proces niet meer aandacht krijgt dan de inhoud. De focus ligt op het eindresultaat.